#milanocortina2026

er vores mål

14 år efter at det første danske bobslædeprojekt stoppede i 2006 opstod der i løbet af 2020 endelig et nyt hold. En meget målrettet scouting og rekrutteringsproces resulterede i at projektet “Bobslæden Danmark” blev etableret.
I spidsen for gruppen af meget talentfulde atleter, står de meget entreprenante typer Jannick Bagge og Simon Kastbjerg Darville, der med rådgivningshjælp fra Bob & Skeleton Danmark samt det internationale bobslæde- og skeletonforbund IBSF, er startet rejsen mod at få holdet i verdenseliten og dermed til Vinter-OL. 
Holdets resterende atleter er på nuværende tidspunkt Rasmus Overgaard Madsen fra Randers og Marius Glenner-Frandsen og Lukas Medina Sørensen fra København. Holdet er startet med at køre 2-mandsbobslæde i indeværende sæson.
Bobslæden Danmark har et ønske om at lukke hele Danmark med ind i projektet – både når det går godt, men også når det er svært. Du kan følge holdet på holdets sociale medier, i den danske presse og så laver de en webdok på hjemmesiden bobslaeden.dk

bobslædenThe team

Simon Darville

head of brakemen

Marius Glenner-Frandsen

brakeman

Rasmus Overgaard

brakeman

Lukas Medina Sørensen

brakeman

Henvendelser vedrørende

bobslæden Danmark

kommunikations & PR ansvarlig bobslæden danmark

Karina Vestermark Jensen

karina@bobslaeden.dk

Følg med her

Scroll to Top