bliv en del af

Danmarks mest . landshold

TEAMET

Bob og Skeleton Danmark blev grundlagt i 1998, og er den eneste forening i Danmark, hvor man kan dyrke bobslæde og skeleton. Derfor fungerer foreningen som et forbund, og repræsenterer således Danmark i det Internationale Bobslæde- og Skeleton Forbund IBSF. Vores atleter er fordelt på 3 konkurrence og udviklingsspor. Du kan støtte os som sponsor, partner, fan eller frivillig. 

Vi uddanner vores atleter til at repræsentere Danmark og vores sponsorer på fornemmeste vis, ligesom de olympiske værdier er en naturlig del af vores hverdag. 

Alle vore aktiviteter er landsholdsaktiviteter og vi bærer derfor altid Dannebrog på brystet. Det skaber specielle forventinger til os og det er vi meget bevidste om. 

 

#milanocortina2026

er vores mål

I 2020 er det 14 år siden, at det første danske bobslædelandshold stoppede efter 8 års aktivitet, og tiden er inde til et nyt dansk bobslæde hold. Det nye hold går under navnet “Bobslæden Danmark” og er blevet optaget i International Bobsleigh and Skeleteon Federations Development Programme. Det er et tydeligt vidnesbyrd på, at både det atletiske grundmateriale og udviklingsplanen er valideret fra højest mulige sted.

I 2020 er det 14 år siden, at det første danske bobslædelandshold stoppede efter 8 års aktivitet, og tiden er inde til et nyt dansk bobslæde hold. Det nye hold går under navnet “Bobslæden Danmark” 

og er blevet optaget i International Bobsleigh and Skeleteon Federations Development Programme. Det er et tydeligt vidnesbyrd på, at både det atletiske grundmateriale og udviklingsplanen er valideret fra højest mulige sted.

Hvad vi mangler i startfinansiering, har vi til gengæld i visionær styrke, ukuelig optimisme og en meget gennemtænkt værdiskabelsesstrategi. Med 7 ugers bobslædekørsel i sæson 2020/2012, 

vil vi lægge et solidt fundament for vores videre rejse mod at blive blandt verdens bedste. Se de enkelte atleters præsentationsvideoer og følg med på holdets egne social media profiler.

bobslædeThe team

Simon Darville

head of Brakemen

Marius Glenner-Frandsen

brakeman

Rasmus Overgaard

brakeman

Lukas Medina Sørensen

brakeman

at blive god er kun en del af rejsen

80 unge atleter fra hele verdenen. Én drøm.

talentudvikling og eliteidræt på et fundament af olympiske værdier

I Bob og Skeleton Danmark er vi dedikerede til de olympiske værdier og til at uddanne vores unge atleter i at indgå i den olympiske familie. Denne tænkning er helt normal for ethvert bob og skeleton forbund i verdenen.

Efter den succesrige rejse med Rasmus Vestergaard Johansen har vi nu et projekt på tegnebrættet i forhold til ungdoms OL i 2024.

YOG2024 afholdes i Koreanske provins Gangwon. Skeleton og monobob, skal køres på den olympiske bane fra 2018 i Pyeongchang, og alene det vil jo gøre deltagelsen i dette arrangement til en meget stor oplevelse.

Læs mere om baggrunden for at valget faldt på Guangwon:

https://www.olympic.org/news/gangwon-2024-legacy-of-pyeongchang-2018-lives-on-in-first-winter-youth-olympic-games-awarded-to-asia

Ligesom ved det store OL er åbningsceremonien også en meget vigtig del af ungdoms OL.

Se eller gense åbningsceremonien fra YOG2020 her:  

Se her Rasmus Vestergaard Johansen´s egen video fra ungdoms OL #YOG2020:

Vil du

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan DU kan komme med til ungdoms OL i 2024​
Scroll to Top