ZZZ_fællesskabet

Vi er sat i verden for at skabe energi, optimisme og håb. Det gør vi ved at inspirere og involvere så mange på vores rejse, som det kan lade sig gøre. Vi gør det ved at skabe begejstring.   

Vores mission er en rejse, der handler om at skabe begejstring. Vi håber meget du vil være med på den rejse.  

Vores fællesskab er skabt, for at vi alle kan bidrage med alle vores talenter. Vi ønsker at gøre en forskel, vi er en forskel.

Verden har brug for opsigtsvækkende fortællinger. Fortællinger om hvordan vi lykkes sammen i medgang og modgang, og hvordan en gruppe af mennesker kan samles omkring et fælles mål, på trods af store individuelle forskelle. Det er nemlig kernen i den gode landsholdsfortælling.  
 
Men de gode historier skriver ikke sig selv. De skrives af dedikerede mennesker, der er på mission. Og det siger sig selv, at vi som landshold skal gøre os fortjent til, at så mange som muligt, vil gå på mission med os. 

hop med ombord

Siden vi startede samarbejdet med Rasmus tilbage i december 2016, har det været en fornøjelse at være med på rejsen. Da vi blev introduceret til idéen om, at der skulle skabes opmærksomhed om Rasmus både i sommer- og vinterhalvåret, og han oveni købet havde en idé om at skrive dansk idrætshistorie var vi “hooked”. 

I de senere år har vi støttet en del fuldtidsprofessionelle organisationer og idrætsudøvere. Selvom Rasmus og hans organisation stadig var fuldblodsamatører, da vi startede rejsen sammen, så er der blevet leveret på ypperste niveau hele vejen igennem.

Og for os som sponsor er det ypperste niveau ikke resultater. Det handler om at få vores brand DIADORA forbundet men en dybt dedikeret og seriøs idrætsudøver, der er god til at tænke på, hvad der er vigtigt for os som sponsor.

Lars Bo Christensen

Sport Scandinavia A/S

hvad siger andre sponsorer?

hop med ombord

Som ansvarligt internationalt forbund for to de to olympiske discipliner bobslæde og skeleton, kan vi kun lykkes med at skabe den værdi for den internationale olympiske familie, hvis vores medlemsforbund bidrager til et internationalt konkurrencemiljø på øverste niveau, og samtidig hele tiden sørger for, at den næste generation er på vej. 

Vi forsøger efter bedste evne at støtte både de store og meget veletablerede forbund såvel som de mindre forbund, der i høj grad er drevet af lidenskaben for at gøre en national forskel ved at bidrage med en anderledes fortælling om idræt. Sådan et forbund er “Bob og Skeleton DANMARK”. 

På baggrund af en meget stærk iværksætterkultur og en klar bevidsthed om, hvad der skal til for at kunne begå sig, er de igang med en revitaliseringspros i forbundet, som vi har en meget stor respekt for. Derfor er det naturligt, at flere af deres atleter, er blevet optaget i vores internationale Development Programme.

Stefaan Freeling

IBSF Vice-President med ansvar for Development Programme

hvad siger andre partnere?

hop med ombord

Jeg følger rigtig meget med her, fordi det er et spændende projekt og en spændende historie. Jeg har selv, meget sent i mit liv, startet med at dyrke idræt på relativt højt niveau. 

Jeg var over 40 år inden jeg startede på at løbe, og først senere kom svømningen til, mens jeg forbedrede min cykling meget. Mit mål var at komme til Hawaii som triathlet, men det er ikke lykkedes endnu.

Det er derfor dejligt at se et ungt menneske være dedikeret til sin sport, til at have et mål, at have en drøm, og det er befriende at se, at man gør hvad man kan for at opnå målet.

Tom Hansen

senior Research and Developement engineer

hvad siger andre fans?

hop med ombord

Der findes, for mig, ikke noget, der er mere fascinerede at se, end mennesker der brænder for noget. Deres fokus, ofte ensporede syn og vilde passion omkring det de ønsker er simpelthen inspirerende.

Personer der vælger at give afkald på normen, kutymen og det almindelige, påvirker altid min måde at reflektere over livet, mine egne mål og min families trivsel og lykke. Det tilfører mig energi, når andres valg sparker til refleksion af mine egne valg. Elitesport kan for mig defineres bredt. Elite er som regel noget med at være toppen indenfor det som man beskæftiger sig med. For mig er det kun en delvis sandhed. At dyrke sport på eliteplan, er langt fra kun at præstere topresultater, men i langt højere grad indstillingen på, og måden, hvordan man stræber efter de bedste resultater.

Måske når man aldrig sine drømme og ultimative mål. Men derfor kan man alligevel have levet en del af sit liv som elitesportsudøver. Projektet omkring bob og skeleton i Danmark, er i høj grad historien om brumlebasen der ikke burde kunne flyve, men gør det alligevel. For mig er det alene nok motivation, til at engagere mig i projektet. Være med til at bygge rammerne for, hvordan der skabes succes fra bar bund, arbejde sammen med andre der vil det samme, men måske på hver vores måde, er et jævnligt kick til at få mest ud af mig selv og mine kompetencer.

Carsten P. Wulf

eventleder Bob & Skeleton Danmark

hvad siger andre frivillige?

hop med ombord