Der køres konkurrencer i mono-bob for U18 piger og drenge samt seniorkvinder. Disciplinen debuterer ved VM i den kommende sæson og er med første gang ved OL i Beijing 2022.

Skeleton er en kælkesport, hvor du ligger på maven, og kører med hovedet forrest. Det ser vildt ud, men pga slædens lave tyngdepunkt, er der ganske få styrt.

Der findes 2er bob konkurrencer for både kvinder og mænd. Efter mange år som ren mandedisciplin kom kvinderne heldigvis med på det olympiske program i 2006.

4-mands bob køres af både kvinder og mænd. Dog kan man kun stille op i mændenes konkurrencer. Det gode resultat den ultimative harmoni mellem pilot, slæde og mandskab.

Vi er en non-profit organisation, der ledes ud fra forretningsmæssige og ambitiøse principper. Årsagen hertil er, at vi selv skal rejse langt størstedelen af de økonomiske midler, som vi skal bruge for at få vores atleter i verdenseliten.

Som eneste forening i Danmark, der beskæftiger sig med bobslæde og skeleton, betragtes vi som et forbund i en international sammenhæng. Det er os der har ansvaret for at det danske bobslæde & skeleton landshold, bliver så godt som det kan lade sig gøre. Derfor har vi brug for dig. 

Vi er sat i verden for at skabe energi, optimisme og håb. Det gør vi ved at inspirere og involvere så mange på vores rejse, som det kan lade sig gøre. Vi gør det ved at skabe begejstring.   

Vores mission er en rejse, der handler om at skabe begejstring. Vi håber meget du vil være med på den rejse.  

Vores fællesskab er skabt, for at vi alle kan bidrage med alle vores talenter. Vi ønsker at gøre en forskel, vi er en forskel.

Verden har brug for opsigtsvækkende fortællinger. Fortællinger om hvordan vi lykkes sammen i medgang og modgang, og hvordan en gruppe af mennesker kan samles omkring et fælles mål, på trods af store individuelle forskelle. Det er nemlig kernen i den gode landsholdsfortælling.  
 
Men de gode historier skriver ikke sig selv. De skrives af dedikerede mennesker, der er på mission. Og det siger sig selv, at vi som landshold skal gøre os fortjent til, at så mange som muligt, vil gå på mission med os. 

hvad siger en sponsor?

Livet er en rejse og det kræver mod at turde leve sin drøm ud . Vi glæder os hver dag over at være en del af rejsen og drømmen!

Stig Wetterstrøm

CEO og Partner i Pensionsselskabet

hvad siger en partner?

For os handler støtten om at give noget til dem, som tør at drømme. Dem som ser muligheder frem for begrænsinger. Dem som bestiger bjerget i stedet for at kigge på det. Dem som ikke arbejder for egen vindings skyld, men som kigger længere end til deres egen næsetip.

christian søes

immerse aps

hvad siger en fan?

Bob og skeleton er mikroskopiske sportsgrene i Danmark og teamet bag er crazy på den gode måde. De er modige og så har de en first-mover attitude og giver et super godt indblik i deres rejse via gode updates.

mette thorup sørensen

HD-R og cand.jur.

hvad siger en frivillig?

At være en del af et High Performance Team, står for mig, som det vigtigste jeg tog med fra bobslæde tiden. Nogen at dele glæder og skuffelser med. Nogen at udfordre og at blive udfordret af. Nogen at træne med, konkurrere mod, dele fælles mål med og rejse ud og repræsentere Danmark med. Som frivillig, giver det mig en stor tilfredstillelse at sende en ny generation ud at repræsentere Danmark. 

jacob F. merklin

bestyrelsesmedlem i Bob & Skeleton Danmark